Rudno - Udruženje rudnjanskih domaćina
Naslovna - Rudno Nazad - Rudno Napred - Rudno Osveži - Rudno Mapa sajta - Rudno Autorsko pravo - Rudno Kontakt - Rudno
Članovi
Udruženje
rudnjanskih domaćina
Rudno
Članovi Udruženja rudnjanskih domaćina Rudno


Dragan i Zorica Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (3 sobe sa po 2 ležaja u III kategoriji), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 5 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Petar i Snežana Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: uslužnom delatnošću u okviru drvne industrije (poseduju strugaru kapaciteta 15 kubika dnevne prerade), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 1 ha, gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Raco i Teofana Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.60 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svojeg poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Radoljub Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bavi se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2.50 ha gde su mu najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vidi u razvoju seoskog turizma.
Radovan i Nataša Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: tradicionalnim zanatom (stolarskim), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 5.50 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma (započeli izgradnju mini pekare i smeštajnih kapaciteta).
Srećko Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bavi se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 0.50 ha gde su mu najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.10 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vidi u razvoju seoskog turizma.
 
Vladica i Svetlana Andrić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 1 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Milan i Mira Barlov

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), pčelarstvom, ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica), voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Predrag i Bojka Ćirović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (poseduju apartman sa 5 ležajeva u I kategoriji). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Milanko i Dragana Dragojlović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju stočarstva i seoskog turizma.
Dragan i Dragana Džodić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.60 ha(šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Radoslav i Verica Džodić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 5 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svojeg poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Nenad i Bosa Ladolež

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 4 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Dalibor i Jelena Marinković

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.40 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svojeg poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Anica Martić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 5 ha gde su joj najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.30 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vidi u razvoju seoskog turizma (započela adaptaciju postojećih kapaciteta).
Dragan i Vlatka Martić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Milan i Verica Martić

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležaja u IV kategoriji), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Aleksandar i Marija Miljković

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica), voćarstvom na 0.60 ha (šljiva), trgovinom (trgovina na malo mešovitom robom). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Stanimir i Milana Miljković

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležajeva u III kategoriji), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 1 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.20 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Dragan i Radina Milošević

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležaja u III kategoriji i apartmana sa 5 ležajeva u I kategoriji), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom i ratarstvom na 4 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Rodoljub i Svetlana Milošević

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način) i ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Vladan Milošević

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bavi se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su mu najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vidi u razvoju seoskog turizma.
Života i Mira Milošević

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležaja u III kategoriji), ugostiteljstvom (50 mesta), trgovinom (trgovina na malo mešovitom robom) i ratarstvom na 1 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u proširenju kapaciteta i razvoju seoskog turizma.
Dejan i Bojana Pavlović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: tradicionalnim zanatom (proizvodnja ćumura), stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.70 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Dragica Vilimonović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bavi se: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležaja u II kategoriji). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vidi u razvoju seoskog turizma.
Ivan i Danijela Vilimonović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (2 sobe sa po 2 ležaja u III kategoriji) i voćarstvom na 1 ha (šljiva i jabuka). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Nebojša i Ljilja Vilimonović

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ovčarstvom, ratarstvom na 2 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica), voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma.
Dejan i Jasmina Šekler

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: stočarstvom (proizvodnja sira i kajmaka na tradicionalan način), ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom na 0.50 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u razvoju seoskog turizma (započeli adaptaciju postojećih objekata).
Draško i Jelena Šekler

U okviru svog poljoprivrednog domaćinstva u Rudnu bave se: seoskim turizmom (3 sobe sa po 2 ležaja u II kategoriji), ugostiteljstvom (50 mesta), ratarstvom na 3 ha gde su im najzastupljenije kulture (krompir i pšenica) i voćarstvom 1 ha (šljiva). Budući razvoj i šansu svog poljoprivrednog domaćinstva vide u proširenju kapaciteta i razvoju seoskog turizma.
Partneri Rudna
IDA - Asocijacija za razvoj ibarske doline - Rudno
Put vode - Rudno
RDA - Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj raškog i moravičkog okruga - Rudno
Regionalni centar za razvoj malih i srednjih preduzeća Kruševac-Kraljevo-Čačak
USAID - Američka agencija za međunarodni razvoj - Rudno
Grad Kraljevo - Rudno
Turistička organizacija Kraljeva - Rudno
Udruženje rudnjanskih domaćina · 36222 Rudno, Kraljevo, Srbija · Tel/Fax: 036 313 403 · Mob: 064 645 70 40 · E-mail: rudno@ptt.rs · Web site: www.rudno.org.rs
Autorska prava © 2007-2016 Udruženje rudnjanskih domaćina Rudno Web design Web dizajn, grafički dizajn, izrada banera Marjan Trajkovski.